Firmaarrangementer

Man er ikke i tvivl omkring, at de korrekte firmaarrangementer er med til at skabe et stærkere fællesskab i virksomheden. De rigtige firmaarrangementer bygger op på et stærkt teamwork bland medarbejderne. Netop fordi dine kollegaer kommer tættere ind på hinanden, bliver forbundet sammen i hele virksomheden på tværs afdelingerne. Derfor kan i på denne side finde svar på de mest relevante spørgsmål indenfor firmaarrangementer, for netop din virksomhed og medarbejdere kommer tættere ind på hinanden. Her vejledes du finde inspiration til dit næste firmaarrangement.

Hvad er firmaarrangementer, og hvad kan man lave?

Hvad er firmaarrangementer?
Firmaarrangementer er et event eller begivenhed en virksomhed vælger at afholde for sine medarbejdere. En aktivitet eller begivenhed som virksomheden har forbedret og er ansvarlig for – ofte af underholdende eller festlig karakter.

Hvad kan man lave med sine kollegaer?
Kast jer ud og hav det skægt sammen i en indendørs eller udendørs aktivitet. F.eks. med hæsblæsende fart i gokart, en omgang lasertag, paintball, skydning etc. Slå jer løs sammen i aktiviteterne, hvor I har mulighed for at lære noget nyt i fællesskab – f.eks. vinsmagning, madlavningskursus, bagekursus etc. På denne måde, får I mulighed for, at slå jer løs udenfor arbejdspladsen til et firmaarrangement. 

Hvad kan man lave til et firmaarrangement?
Der er utrolig mange muligheder og ideer til firmaarrangementer – fra mere traditionelle aktiviteter som fx dans, stand-up comedy, gastronomisk teambuilding til mere specielle aktiviteter, som f.eks. at knække koder i et escape room, gokart kørsel, paintball etc. 

Ideer til et firmaarrangement for alle

Aldre, køn, størrelse og fysisk form har ingen betydning for, om de deltagende kan udføre de sjove aktiviteter, når der i fællesskab, arrangeres et firmaarrangement eller teambuilding, da aktiviteterne er varierende og derfor er for alle og enhver.
Der er aktiviteter, der giver deltagerne sved på pande og hvor pulsen er helt oppe – men på den gode og sjove måde, og så er der naturligvis også aktiviteter, der ikke kræver den helt store fysisk, og derfor kan dine kollegaer uden problemer skifte direkte til festtøjet efterfølgende, og smutte videre til baren og nyde deres drink, uden at de har været i bad.
Idéerne til firmaarrangementerne er nemlig gennemtænkt til at skulle være sjov teambuilding, der i særdeleshed handler om at kreativitet, samarbejde og fællesskab. 

Leg for voksne

Leg for voksne, kan være det optimale firmaarrangement blandt dine medarbejdere.

Hos Events i Danmark elsker vi at få afprøvet grænser af, samt at lege. Vi mener, at voksne såvel som børn styrker deres bånd samt kommunikation gennem leg. Derfor er det fordelagtigt med interessante aktiviteter for voksne til et firmaarrangement, og vi har utrolig mange idéer.
Der er aktiviteter som er udendørs- såvel som indendørs, og der eksisterer den helt perfekte aktivitet for jeres virksomhed og firmaarrangement. Af idéer til jeres firmaarrangement findes der alt fra de mere strategiske spil og lege som stratego, hvor jeres samarbejde i temaet bliver afprøvet og til det mere aktive med hestevæddeløb, hvor I får pulsen op gennem den intense stemning fra travbanen. 

Firmaarrangementer kan gøre en forskel

firmaarrangement kan også være en del af at sigte mere mod kommunikation samt teambuilding, hvor deltagerne bliver udfordret i det kreative, kommunikative samt sammenholdet. Deltagerne kommer nærmere sammen som gruppe, hvilket er positivt – som er med til at påvirke den kommende tid på arbejdspladsen.

Events i Danmark - firmaarrangementer - leg for voksne

Et firmaarrangement med en helt uforglemmelig oplevelse i det fri

Udover de mange aktiviteter, tilbydes der også alternativer for firmaarrangementer, hvor hele dit firma kan tage ud og sove i et tipitelt. Der er firmaarrangementer som er sammensat, som både inddrager en aktivitetsrig dag i det fri, hvor deltagerne bliver udfordret på aktiv vis og sjov, hvorefter der er mulighed for at samles om et lejrbål, spist nydelig aftensmad, hvor der til slut vil være overnatning i tipi. Firmaarrangementerne vil være med til at aktivere jer, og støtte jer igennem de specielle måder at afholde firmaarrangementer på. 

Events i Danmark - firmaarrangementer - fællesskab

10 gode idéer til firmaarrangementer

Der findes en del udbydere, som tilbyder forskellige typer af escape rooms - så du netop finder den helt rette til dit firmaarrangement.

Her er det samme gældende for escape rooms.

Handler om at deltagerne samarbejder sammen for at løse en mission i fælleskab. 

Her får du afprøvet grænser af med at lave specielle drinks i fællesskab sammen med dine kollegaer.

Handler om at deltagerne skyder med et paintballgevær mod hinanden. Deltagerne opdeles op i to hold, hvor de skal kæmpe imod hinanden. 

Handler om at køre så mange runder som muligt til den hurtigste tid, den deltagende der har kørt flest runder - har vundet.

Bruger du sanserne og viden - og i fællesskab læres der ny viden indenfor "vinverdenen".

Her lærer i alle sammen omkring flødebolle processen, og derfor begynder i fællesskab at lave jeres personlige flødebolle.

Kunne være den optimale idé til et firmaarrangement hvis i færdes på en travl arbejdsplads. I opnår ro i sindet, og er omgivet i

Kunne være et godt bud på starten eller slutningen af jeres firmaarrangement. Her sejler igennem nydelige København, og undervejs er der plads til skæg og ballade, samt at nyde et glas bobler. 

Fordele med firmaarrangementer:

1. I kommer tættere ind på hinanden.
2. Det styrker fællesskabet på arbejdspladsen.
3.Et firmaarrangement er med til at ryste alle sammen på tværs af afdelingerne.
4.Glade kollegaer er med til at fremme den positive stemning på arbejdspladsen.

Hvor meget koster det at afholde et firmaarrangement?

Priserne på et firmaarrangement varierer utrolig meget af antallet af deltagere, rammerne og aktiviteten. Man kan finde gode alternativer til ens firmaarrangement, hvis man ikke har det helt store budget. Såsom at man kan afholde sit firmaarrangement i egne lokaler, bestille mad samt drikkelse igennem et cateringsfirma. De fleste medarbejder har dog en præference om at komme ud af hverdagens rammer. Derfor kunne man eventuelt finde et sted såsom på et hotel eller en restaurant – hvor man betaler for den fulde service, og derfor nemt kan fokusere på at nyde hinandens selskab. De fleste firmaarrangementer ligger typisk mellem 300kr. – 1500kr. pr. kuvert. afhængigt af, hvor der vælges at afholde et firmaarrangement.

Indhent et tilbud