Blog

Læs mere om Gokart, Teambuilding og Paintball gennem gennem denne sides blog

Gokart

Ordet gokart opstod da amerikaneren Art Ingels sagde sætningen “Let’s go kart” Som er opfinderen af den første gokart, der blev bygget i 1956’erne. Alle Gokarts har ét fællesmål, og det er de skal være konkurrencedygtige på banen.  Klik på knappen for at svar på jeres spørgsmål indenfor gokart, så netop i kan opnå den helt rette viden samt vejledning omkring kørsel og relevante svar i forhold til gokart. 

Events i Danmark - Blog - Gokart
Events i Danmark - Blog - Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding er en proces, som har til formål at få en gruppe mennesker til at arbejde sammen som et effektivt team. 

Klik på knappen, for at finde svar på de mest relevante spørgsmål indenfor teambuilding. Netop så din virksomhed og medarbejdere, opnår den helt rette viden i forhold til teambuilding.

Paintball

Paintball blev opfundet tilbage i 1960’erne i USA, som oprindeligt var et praktisk hjælpemiddel til skovhuggere. I slut 1970’erne blev grundlagt som et spil, hvor der årligt bliver spillet af flere millioner på verdensplan. Klik på knappen for at finde svar og vejledning på de mest relevante spørgsmål indenfor paintball. Netop så din virksomhed og medarbejdere, opnår den helt rette vejledning og viden i forhold til paintball.

Events i Danmark - Blog - Paintball
Himmelskibet

Forlystelsesparker

En forlystelsespark er en betegnelse for en tivolipark med forlystelser. Som i de fleste tilfælde er karruseller, rutsjebaner eller et andet lignede underholdning. At tage i forlystelsesparker er en utrolig sjov aktivitet med stærkt underholdning, som kan nydes sammen med venner, arbejdspladsen eller familien. Klik på knappen for at læse mere!

Camping

Camping er en form for udendørs rekreation, hvor man opholder sig i midlertidigt indkvarterede faciliteter, såsom telte, campingvogne eller autocampere, typisk på en campingplads eller i naturen. Det involverer normalt aktiviteter som vandreture, fiskeri, svømning og grill.

Camping telt opsat i et camping område
partybusser

Partybus

En partybus er en bus, der er indrettet med musikanlæg og bar, så man kan feste og nyde alkoholen, mens chaufføren kører partybussen. Det er en populær transportmulighed, især i forbindelse med byens natteliv eller når man skal til et arrangement.

Trampolinpark

Trampolinparken er en fantastisk måde at få motion og sjov på samme tid! Trampolinparken har normalt et stort antal trampoliner og andre hoppe- og springmuligheder, som gør det muligt at udforske og udfordre dine hoppeevner.

Padel tennis

Padel tennis er en fantastisk sport, der kombinerer elementer fra tennis og squash. Det spilles på en mindre bane, det spændende ved padel er de unikke regler og taktikker, der gør det til en sjov og udfordrende sport.


Indhent et tilbud